Uthyrning och restriktioner

Covid-19 är en pandemi som fortfarande pågår. Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner gällande begränsning av antal deltagare vid uthyrning av lokal för privata fester.

Vid bokning vill vi att du är medveten om att avbokning kan ske från vårt håll om restriktioner och rekommendationer ändras samt att vi kan komma att kontakta dig för att uppmana till att hålla den begränsning som gäller för tillfället.

Hos Folkhälsomyndigheten hittar du uppdaterad information och många bra råd och tips på hur du kan tänka när du planerar ett evenemang eller en sammankomst. Enligt smittskyddslagen vilar ett stort ansvar på individen att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar och att vidta åtgärder för att skydda andra mot smittrisk.

Reglerna för uthyrning av lokal till privata evenemang regleras i 6 kap i förordning (2021:8) om särskilda begränsningar för att förhindra spridning av sjukdomen covid-19, den så kallade begränsningsförordningen. Den gäller oavsett vaccinationsstatus.

Tack på förhand för er förståelse.

Nävertjäls bygdegårdsförening

Nyheter

2022-03-09
  Barnens Vasalopp vid Rutbergets fot - Fjälltjärn/Gnistret. För barn i ...
2021-09-08
Man brukar säga att hoppet är det sista som sviker men vi har trots det tvinga...