Värt att veta från senaste styrelsemötet.

Nytt belopp för medlemshyra i Bygdegården och inköp av surfplatta. Det är några av nyheterna från styrelsemötet för Nävertjäls Bygdegårdsförening som hölls söndag 16 september.

 

Surfplatta till vaktmästeriet

Styrelsen fattade för en tid sedan beslut om att köpa in en enklare surfplatta till vaktmästeriet för att underlätta kommunikationen och hanteringen av bokningar vid uthyrning. Denna är nu inhandlad och redo att tas i bruk. 

Styrelsen har fattat beslut om nya belopp för medlemshyra av bygdegården

Det som gäller är 200:- för Blå rummet och 500:- för hela bygdegården. (Medlemshyra gäller för den som är aktiv medlem i föreningen.)

Nya målburar till hockeyplanen

Tyvärr var de målburar som Mats skulle försöka köpa redan sålda. Vi håller ögonen öppna efter ett nytt tillfälle. 

 

Informationskanaler till våra medlemmar

När du betalar din medlemsavgift till Nävertjäls bygdegårdsförening lägger vi till ditt namn och din e-postadress i vårt medlemsregister. Det använder vi för att skicka ut information om aktiviteter med mera som rör föreningens verksamhet och ditt medlemsskap. Vi lämnar aldrig ut adresser eller namn till några externa parter.

Kallelser, inbjudningar och viktigt information från bygdegårdsföreningen skickar vi ut via e-post. Vi kommer från och med nu även att lägga delar av den informationen i den slutna gruppen på Facebook som heter Nävertjäl och Hanabäck. Den gruppen har skapats för att underlätta kommunikation mellan alla som bor runt sjön. I stället för att skapa en egen grupp för bygdegårdens medlemmar testar vi att använda den gruppen. Men som sagt, all viktig information skickas även ut på mail så du som inte har Facebook kommer inte att missa något. Vill du komma med i facebookgruppen Nävertjäl och Hanabäck, söker du upp den på Facebook och ber om att få bli insläppt.

 

Nästa möte för styrelsen är söndag 14 oktober kl. 18.00

 

Nyheter

2019-08-18
Snart stänger intresseanmälan för utställare som vill vara med på hantverksmässa...
2019-05-26
  SKRIVDAGARNA ÄR FULLBOKADE Ett dagläger i två dagar för dig mellan 9 ...
2019-01-07
Förändrade rutiner för informationsspridning.   Denna sida kommer inte l...