Värt att veta från senaste styrelsemötet

Klartecken för nytt avlopp, paus för Triathlon och skrivdagar för sommarlovsbarn. Det är några av nyheterna från styrelsemötet för Nävertjäls Bygdegårdsförening som hölls i dag, söndag 27 maj.

 

Beviljad avloppsansökan

Kommunen har beviljat föreningens ansökan om att anlägga nytt avlopp vid bygdegården. Arbetet påbörjas så snart som möjligt och det är byggkommittén som håller i trådarna. Planen är att genomföra arbetet på ett sätt som inte stör uthyrningsverksamheten.

 

Paus för Nävertjäls Triathlon

Triathlontävlingen som bygdegårdsföreningen har arrangerat de senaste åtta åren kommer att ta en paus i år. Det har varit få deltagande de sista två åren och arbetsinsatsen är lika stor för alla oavsett antal deltagande. Nu tar vi en paus och kanske laddar vi om och kör igen, eller så skapar vi utrymme för någon alldeles ny aktivitet i bygdegårdens regi. Kom gärna med förslag om du har en idé du vill vara med och genomföra.

 

 Skrivdagar för sommarlovslediga

19 och 20 juni arrangerar Nävertjäls Bygdegårdsförening skrivdagar för sommarlovslediga barn i åldern 10-13 år. Tack vare beviljade statliga medel, som föreningar i Örnsköldsvik kan söka, kan bygdegårdsföreningen vara med och skapa meningsfulla aktiviteter för unga. Det är Gabriella Röschmann som genomför dagarna i sitt företag Ordlycka. Har du ett barn i din närhet som gillar att skriva och fantisera kan du läsa mer här och anmäla.

 

Klingreberget nationaldagen 6 juni

Häng med till toppen av Klingreberget och hissa flaggan på nationaldagen 6 juni. Ta med eget fika och kanske ett instrument om du vill spela något. Klockan 11.00 ses vi på toppen!

 

Förändringar på föreningens facebooksidor

Tidigare har Näverjtäls Bygdegård funnits på två sidor på Facebook. En för bygdegården och en för hantverksmässan. Nu kommer vi att samla all information på samma sida. På Nävertjäl Bygdegård & Hantverksmässa marknadsför vi bygdegården som mötes- och festlokal, berättar om vår verksamhet och om Hantverksmässan. Det är en sida som är öppen för alla, alltså inte en sida för information till medlemmar.

 

Informationskanaler till våra medlemmar

När du betalar din medlemsavgift till Nävertjäls bygdegårdsförening lägger vi till ditt namn och din e-postadress i vårt medlemsregister. Det använder vi för att skicka ut information om aktiviteter med mera som rör föreningens verksamhet och ditt medlemsskap. Vi lämnar aldrig ut adresser eller namn till några externa parter.

Kallelser, inbjudningar och viktigt information från bygdegårdsföreningen skickar vi ut via e-post. Vi kommer från och med nu även att lägga delar av den informationen i den slutna gruppen på Facebook som heter Nävertjäl och Hanabäck. Den gruppen har skapats för att underlätta kommunikation mellan alla som bor runt sjön. I stället för att skapa en egen grupp för bygdegårdens medlemmar testar vi att använda den gruppen. Men som sagt, all viktig information skickas även ut på mail så du som inte har Facebook kommer inte att missa något. Vill du komma med i facebookgruppen Nävertjäl och Hanabäck, söker du upp den på Facebook och ber om att få bli insläppt.

 

Nästa möte för styrelsen är söndag 19 augusti kl. 18.30

 

Nyheter

2019-01-07
Förändrade rutiner för informationsspridning.   Denna sida kommer inte l...
2018-10-26
Arbete med att förebygga störningar vid uthyrning och förberedelser inför Hantve...
2018-09-21
Nytt belopp för medlemshyra i Bygdegården och inköp av surfplatta. Det är några ...
Page-part not found : PagePostNews