Samkväm för bygdegårdens medlemmar, 7/5!

Under väldigt många år har det bedrivits stor verksamhet i bygdegården där väldigt många har deltagit med sin arbetsinsats. Vi har gemensamt gjort allt från strandstädning, ommålning av bygdegården till att få vår Hantverksmässa bli en sådan succé som den verkligen är. 

På årsmötet togs därför beslutet att vi skulle försöka hitta en dag när vi kunde stråla samman och ha kul för att uppmärksamma detta! Denna gång utanför bygdegårdens väggar. Detta datum är nu satt till den 7e maj. Boka in detta i era kalendrar!

Åsa Häggblad och Mathias Röschmann fick i uppgift att rodda ihop denna aktivitet.  Det är nu bestämt att det blir relaxbad på Paradiset med efterföljande middag på Mammamia. Medlemmen får själv bestämma om denne fill vara med på både mat och relax, bara mat eller bara relax. Bygdegården kommer att stå för 50% av kostnaden för mat och relax (dryck betalar var och en själv). 

Vid årsmötet bestämdes också man ska vara över 18år för att vara med denna gång. Vid ett senare tillfälle kommer även en aktivitet att genomföras på bygdegården för alla yngre som också har hjälpt till. Mer information om detta lite senare.

Ytterligare information för att ta in anmälan, tider samt för att välja vilken mat man vi ha kommer att skickas ut i närtid. Till de vi saknar e-mailadress kommer denna information att postas.

Mvh

Bygdegårdens styrelse

Nyheter

2019-01-07
Förändrade rutiner för informationsspridning.   Denna sida kommer inte l...
2018-10-26
Arbete med att förebygga störningar vid uthyrning och förberedelser inför Hantve...
2018-09-21
Nytt belopp för medlemshyra i Bygdegården och inköp av surfplatta. Det är några ...
Page-part not found : PagePostNews